Alex Dona - Întreprinzător. Free spirit. Antreprenor libertarian.

Alex Dona

Alex Dona

Întreprinzător. Free spirit. Antreprenor libertarian.

Sunt antreprenor cu spirit de lup liber 😌 . Poate mă cunoști de la festivalul ”Lupii Liberi” al cărui fondator sunt, poate ai auzit de mine prin prisma emisiunii OnTheRocks de la RockFM, datorită TimesNewRoman, MoneyChannel, Realitatea sau SanomaHearst, de la multitudinea de evenimente unde am fost keynote speaker sau poate nu ne cunoaștem deloc. Ce o să te ajute să afli despre mine este că sunt disponibil să ofer marketing know-how tuturor antreprenorilor care au curajul să ceară, dar și acelora care lucrează cu sau pentru antreprenori. Iau ca punct de reper experiența mea de peste 23 de ani în business, din care 12 în media și marketing, dar și o dorință nestăvilită de a evolua în timp ce îi ajut pe alți să evolueze.

Cele mai deștepte evenimente pentru antreprenori sunt aproape întotdeauna în București, Cluj sau Iași. Așa că plec în turneu de….marketing know-how și îmi propun să te transpun în mindset-ul potrivit care să te ajute să îți pui în aplicare planurile de promovare pentru business-ul tău. Line-up-ul turneului? Numai vedete: eu împreună cu voi! Playlist-ul? Complet și complex, dar în armonie cu marketing-ul și cu obiectivele tale de comunicare. Te invit să îl descoperi aici!

Alex Dona este un specialist în media cross-platform. Având o experiență bogată în TV, print, BTL și digital este adeptul strategiei brand-centric.

Crede cu tărie că: „un brand nu poate exista decât prin prisma modului în care este perceput de clienții săi și că unui brand cu adevărat puternic nu ar trebui să îi fie teamă să provoace convenționalul.”

Business Days

Am început să fiu antreprenor în anii ‘90 fără să îmi spună nimeni dinainte cum se face și cu ce se mănâncă. Am încercat de la construcții și imobiliare, la asigurări de viață și aparate auditive. Indiferent de context, rezultatul a rămas același: am construit business-uri și am lăsat în urmă branduri. De 12 ani fac media & marketing și de 7 ani le trec printr-o doză concentrată de umor voluntar. Orbitez constant și sunt la a 3-a viață…cel puțin profesional. Vin (și) cu vin în orașul tău, ca să îți arăt aplicat pe business-ul pe care îl ai ce merge, din ce am învățat pe barba mea în 17 ani de experiență. La ”Marketing Mindset” te provoc și la networking autentic, cu discuții pline de înțeles, nu doar la cărți de vizită schimbate în pauze. Nu sunt un speaker cu povești în power point, ci un antreprenor cu know-how la purtător, dar dacă vrei să îți trimit conținutul evenimentului pe e-mail, se rezolvă 😉 . Nu vin în orașul tău pentru că îmi place să mă aud vorbind, ci ca să te determin să aplici cele mai inspirate soluții pentru marketing-ul afacerii tale. Profită de prezența mea și vino cu lista de întrebări! Nu veni, dacă nu îți place să primești feedback, și cauți șabloane în marketing pe care să le aplici de-a gata sau dacă pui o mină de aur înaintea efortului de marketing.

PROVOCĂRILE PARTENERILOR LA MARKETING MINDSET

Exersează-ți abilitățile de marketer la evenimentul Marketing Mindset din orașul tău!

#DoWhatYouCant Mindset
octombrie 19, 2021

#DoWhatYouCant Mindset

La prima serie de evenimente Marketing Mindset, Samsung România lansează o provocare menită să îți reamintească faptul că ai toate abilitățile necesare să îți gândești planurile de marketing adaptate la orice context în care s-ar afla afacerea ta.

Citește tot
Un boost de 5,000 de euro de la MedLife
octombrie 19, 2021

Un boost de 5,000 de euro de la MedLife

Înțeleg presiunea antreprenorilor pe bugetele de marketing, eu însumi aflându-mă de foarte multe ori în postura de a-mi susține proiectele din propriul buzunar. Toți partenerii proiectului meu fie s-au aflat și ei în aceeași situație, fie lucrează îndeaproape cu antreprenori. Este și cazul MedLife care încă de la prima ediție își dorește să susțină inițiativele locale de marketing.

Citește tot