Samsung România aduce #DoWhatYouCant la Marketing Mindset

Reid Hoffman, Executive Chairman, LinkedIn, spunea că ești cu adevărat antreprenor atunci când te arunci de pe cea mai înaltă stâncă și îți construiești un avion perfect funcțional, în timp ce te afli în cădere liberă. Același lucru cred că este valabil și pentru cei care lucrează cu și pentru antreprenori. La prima serie de evenimente Marketing Mindset, Samsung România lansează o provocare menită să îți reamintească faptul că ai toate abilitățile necesare să îți gândești planurile de marketing adaptate la orice context în care s-ar afla afacerea ta.

Samsung vrea să inspire oamenii prin tehnologii și idei inovatoare, fiind totodată un susținător al atingerii potențialului maxim printr-o atitudine “Do What you Can’t”.

Depășirea limitelor, inovarea permanentă sunt condiții esențiale pentru evoluție, iar oamenii de marketing și comunicare reușesc să exceleze și să surprindă mereu la aceste capitole.

Simona Panait – Head of Corporate Marketing & Communications South-East Europe, Samsung pentru IqAds cu ocazia premiilor FIBRA

#DoWhatYouCant la Marketing Mindset – în cadrul fiecărui eveniment local, partenerul Samsung România lansează provocarea celor prezenți sa ne povestească cum și-au depășit limitele și au reușit să devină antreprenori. Mesajele lor, nu doar că vor fi distribuite pe fan page-ul meu pentru a se transforma în inspirație și încurajări pentru antreprenorii la început de drum, însă câștigătorul va fi premiat cu un telefon Galaxy Note 9.

Pașii pe care va trebui să îi urmezi sunt:

  1. Să te înscrii la evenimentul Marketing Mindset din orașul tău (selectezi orașul din lista formularului).
  2. La eveniment, printre momentele dintre sesiuni vei avea un colț dedicat provocării Samsung. Aici, cu un dispozitiv Galaxy Note9 pus la dispoziție de Samsung România îți vei putea filma răspunsul la întrebarea ”Cum ai reușit să îți depășești barierele și care a fost motivația ta principală ?” și îl vei putea încărca pe fan page-ul nostru în albumul ”#DoWhatYouCant Mindset” dedicat acțiunii.
  3. Cea mai bună poveste va câștiga premul Galaxy Notel9, jurizarea făcându-se de către mine, Samsung România și The Practice.

Mult succes și abia aștept să ne cunoaștem!

Social Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 Am citit și accept Politica de cookies și sunt de acord cu Termenele și condițiile și cu salvarea datelor mele în baza de date www.marketingmindset.ro