MedLife la Marketing Mindset - Câștigă-ne bugetul de 5,000 de euro

Un boost de 5,000 de euro de la MedLife

Înțeleg presiunea antreprenorilor pe bugetele de marketing, eu însumi aflându-mă de foarte multe ori în postura de nu-mi susține componenta de marketing a proiectelor în măsura în care meritau. Toți partenerii proiectului meu fie s-au aflat și ei în aceeași situație, fie lucrează îndeaproape cu antreprenori și înțeleg importanța bugetului de promovare. Este și mindset-ul MedLife care încă de la prima ediție își dorește să susțină inițiativele locale de marketing și pune la bătaie 5,000 de euro pentru cel mai performant mix de promovare. Toți participanții la eveniment au oportunitatea să beneficieze de susținerea MedLife.

Am gândit workshop-urile cu 5 sesiuni de know-how și una de practicarea know-how-ului. Nu scăpați din acest eveniment fără practică, chiar și după ce se termină! 😉 Pentru că veți afla exact informația care vă poate aduce premiul MedLife.

Pentru prima ediție a seriilor de evenimente locale Marketing Mindset, MedLife susține cu 5,000 de euro promovarea antreprenoriatului al unuia dintre participanții la Marketing Mindet.

Ce trebuie să faci ca să îți asigure MedLife cheltuielile de promovare pentru planul tău de marketing?

  1. Să participi la evenimentul Marketing Mindset. Alege unul dintre pachetele de participare early-bird sau full!
  2. Să vii la eveniment și să dai dovadă de atenție maximă în special la sesiunile 2, 4 și 6. Să profiți de atenția mea și să pui toate întrebările pe care le ai.
  3. Să îmi trimiți propunerea ta de plan media pe e-mail în maxim 14 zile de la terminarea seriei de evenimente Marketing Mindset de anul acesta.
  4. Să deschizi o sticlă de șampanie dacă ești tu fericitul câștigător al decontului de 5,000 de euro oferit de MedLife.

 

 

Social Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 Am citit și accept Politica de cookies și sunt de acord cu Termenele și condițiile și cu salvarea datelor mele în baza de date www.marketingmindset.ro